Luni – Vineri:  09:00 – 17:00

Program
Luni - Vineri
09:00 - 18:00
Sâmbătă - Duminică
Închis
Aceste folii sunt realizate din polimeri de înaltă rezistenţăa stabilizaţi UV, au grosimi cuprinse între 100 și 300 de microni (prin comparaţie, foliile auto au doar 37 de microni) și sunt comercializate în două grupe – transparente și combinate cu protecţie solară. Folie antiefracţie testată și certificată EU conform EN12600 și EN356.
 
Acestea sunt realizate din materii prime de înaltă calitate, oferă claritate optică excelentă, nu se decolorează, nu crapă, sunt foarte rezistente la zgârieturi și au garanţie comercială de 10 ani.
 
SIGURANŢĂ, PROTECŢIE ȘI SECURITATE

Tehnologii de fabricare

Folie antiefracție și securitate pentru sticlă arhitecturală realizată din unul, două sau trei straturi de poliester/polimer de înaltă rezistență mecanică, laminate între ele. Adezivul este special formulat să adere foarte puternic pe sticlă, iar în cazul spargerii, să rețină cioburile fixate pe folie, și implicit în cadrul de fixare (tâmplărie) al geamului. Adezivul mai conține și un absorbant UV extrem de puternic ce blochează 99% din radiație și implicit folia are o durată de viață de peste 10 ani.

Lacul de protecție împotriva zgârieturilor este realizat din două straturi de polimeri foarte duri dar flexibili, și astfel, în timpul exploatării foliei, acesta nu permite deteriorarea ei la întreținere.

Foliile antiefracție și de securitate nu întrețin arderea și sunt certificate conform clasei de rezistență la foc M1.

Puteți viziona câteva demonstrații despre foliile antiefracție mai jos.

folie-antiefractie

Folie antiefracţie pentru geamuri clădiri

Descriere produs

Date tehnice

FOLIE ANTIEFRACŢIE INCOLORĂ

Foliile antiefracție incolore se produc în trei variante de protecție la efracție: standard, mare și foarte mare.

Foliile antiefracție și de siguranță de 100 de microni oferă protecție STANDARD și sunt recomandate pentru ansambluri rezidențiale, locuințe, birouri, școli, licee și alte spații publice de interes local. Acestea păstrează sticla în tâmplărie în cazul spargerii accidentale sau a încercărilor ușoare de intrare prin spargerea geamurilor.

Foliile antiefracție și de sigurantă de 175 de microni oferă rezistență MARE și sunt recomandate pentru locuințe VIP, centre comerciale, magazine, case de amanet, alte spații de importanță națională etc. Acestea păstrează sticla în tâmplarie în cazul atacului manual repetat cu pietre, caramizi, bâte, leviere și încetinește intrarea prin efracție pentru o vreme îndelungată.

Foliile antiefracție și de siguranță de 300 de microni oferă rezisență FOARTE MARE și sunt recomandate caselor de amanet, magazine de bijuterii și obiecte de valoare, instituțiilor cu securitate ridicată, bancilor și a altor spații de importanță majoră și nevoi de securitate foarte mari. Acestea păstrează sticla în tâmplărie în cazul atacului manual armat și rezistă foarte bine la lovituri repetate, explozii, atacuri cu sticle incendiare etc.

Descriere produs

Date tehnice

FOLIE ANTIEFRACŢIE COMBINATĂ CU PROTECŢIE SOLARĂ

Foliile antiefracție transparente se produc în două variante de protecție la efracție: standard si mare.

Foliie antiefracție combinate cu protecție solară sunt realizate ca și cele incolore la care s-a adăugat unul sau mai multe straturi metalizate sau ceramice ce oferă în plus și protecție solară pe lângă cea la efracție.

Aceste folii oferă până la 79% protecție solară și 99% protecție la UV. Au garanție 7-10 ani, dar pot avea o durată de viață de peste 15 de ani.