Luni – Vineri:  09:00 – 17:00

Program
Luni - Vineri
09:00 - 18:00
Sâmbătă - Duminică
Închis
Aceste folii mai sunt denumite și folii “4- SEASONS” deoarece sunt eficiente atât pe timp de iarnă cât și pe timp de vară. Acestea reduc pierderile de caldură pe timp de iarnă cu până la 30%, iar vara reduc până la 79% din radiaţia solară. Aceste folii au emisivitatea redusă la 0.33 faţă de 0.85 cât are geamul float normal, și în plus oferă protecţie la decolorare a interiorului pentru că resping 99 % din UV.
 
Acestea sunt realizate din materii prime de înaltă calitate, oferă claritate optică excelentă, nu se decolorează, sunt foarte rezistente la zgârieturi și au garanție comercială de 15 ani.
 
CONFORT și ECONOMIE DE ENERGIE

Tehnologii de fabricare

Folii realizate prin laminarea a două straturi de poliester, unul acoperit cu un oxid de argint pentru emisivitate redusă și realizat prin polverizare catodică (sputterizare), iar celălalt este matalizat prin evapoarare cu aluminiu pentru protecție solară. Folie izolare termică geamuri clădiri cu performanțe excelente atât pe timp de iarnă cât și pe timp de vară.

Investiția în acest tip de folii se amortizează în 3-4 ani și au durata de viață de minimum 15 ani. În SUA și în Europa acest tip de folii face parte din diverse programe de eficiență energetică și contribuie semnificativ la îmbunătățirea performanțelor termice și solare a ferestrelor. În general, suprafețele vitrate ale unei construcții încă reprezintă “o veriga slabă” din punct de vedere energetic, iar foliile low-e sau 4-seasons reprezintă cea mai economică soluție pentru îmbunătățirea semnificativă a eficenței energetice.

Folie izolare termică geamuri combinată cu protecție solară 4-Seasons. Aceste folii îmbunătățesc cu 30% capacitatea de izolare termică a geamului pe timp de iarnă și cu cu minimum 75% protecția solară pe timp de vară. Rețin 99% din radiația ultra-violetă UVA și UVB și rețin cioburile de sticlă în ramă în cazul spargerii accidentale a geamului.

folie-izolare-termica-geamuri

Folie izolare termică geamuri clădiri

Descriere produs

Date tehnice

Folie de izolare termică pentru geamuri 4-SEASONS. Aceasta este obținută prin laminarea a două straturi de poliester, unul care are o depunere de oxid de argint, cu rol activ de folie LOW-E, iar celălalt este un strat metalizat cu aluminiu, cu rol de PROTECȚIE SOLARĂ, straturi poliesterice ce sunt procesate folosind tehnologia de "pulverizare catodică" (sau sputterizare).

Aceste folii termo-reflective reduc cu 30% trecerea căldurii pe timp de iarnă prin sticlă și în același timp resping radiațiile solare pe timp de vară cu până la 79%. Acesta este realizat prin metalizarea poliesterului folosind aluminiu, prin tehnologia evaporării în mediu controlat.