Luni – Vineri:  09:00 – 17:00

Program
Luni - Vineri
09:00 - 18:00
Sâmbătă - Duminică
Închis

Detailing Maniacs
București

Societate:
Detailing Maniacs Experts SRL
Adresă
Str. Violetelor
Localitate / judeţ:
București / S6
Telefon:
0738 368 842
Descriere

Destinația dumneavoastră de încredere pentru servicii premium de detailing auto în sectorul 6 și București!
Fondată în martie 2023, echipa noastră pasionată este formată din 6 membri dedicați, gata să transforme mașina dvs. într-o bijuterie pe patru roți.

În atelierul nostru de detailing auto, punem accentul pe fiecare detaliu, oferind atât servicii de detailing exterior, detailing interior, colantari cât și înfolieri, pentru a ne asigura că mașina dvs. stralucește din interior și din exterior.
Indiferent dacă este vorba de îndepărtarea zgârieturilor sau de revitalizarea tapițeriei, suntem aici pentru a face ca mașina dvs. să arate impecabil.

Echipa noastră de profesioniști în detailing auto se angajează să ofere rezultate de excepție, folosind cele mai recente tehnici și produse premium (Koch Chemie, Gyeon, mașinile de polishat de la Rupes și așa mai departe).
Fiecare mașină este tratată cu atenție și respect, pentru a vă asigura că obțineti un serviciu de calitate superioară în fiecare moment.

Fie ca ai nevoie de o simplă curățare sau de un tratament complet de detailing auto, echipa noastră este aici pentru tine, chiar și de o protecție ceramică.
Contactează-ne astazi pentru a efectua o programare, și lasă-ne să transformăm mașina ta într-o operă de artă, și o să vedeți de ce Detailing Maniacs este alegerea perfectă pentru a vă îngriji mașina!

Galerie
Formular contact

    Locaţie