Luni – Vineri:  09:00 – 17:00

Program
Luni - Vineri
09:00 - 18:00
Sâmbătă - Duminică
Închis

Liviu’s Garage
Lunca Cetăţuii

Societate:
Liviu Car Detailing SRL
Adresă
Str. Bradului
Localitate / judeţ:
Lunca Cetăţuii / IS
Telefon:
0752 888 996
Descriere

Bine ați venit la Liviu’s Garage, destinația perfectă pentru pasionații de mașini și cei care caută servicii auto de înaltă calitate în Iași și împrejurimi. Fondat de Liviu, un specialist dedicat și pasionat de automobile, Liviu’s Garage este mult mai mult decât un atelier auto obișnuit. Aici, fiecare mașină este tratată cu atenție și dedicare, punându-se accentul pe detalii și calitate.

La Liviu’s Garage, oferim o gamă completă de servicii auto, de la colantări și folieri auto, până la aplicare de folie PPF și detailing. Ca atelier autorizat RAR și partener certificat Llumar, respectăm întotdeauna reglementările specifice și cerințele legale pentru a asigura transparența și calitatea foliilor pe care le aplicăm.

În plus, suntem pasionați de excelență și inovație, urmărind mereu cele mai recente tehnologii și tendințe din industria auto. Echipa noastră experimentată și bine pregătită este dedicată nu doar rezolvării problemelor tale auto, ci și aducerii unui plus de valoare și stil mașinii tale. Indiferent dacă vrei să îți personalizezi mașina cu un design unic sau să îi redai strălucirea de odinioară, suntem aici pentru tine.

Pentru a oferi o experiență completă, Liviu’s Garage oferă și consultanță gratuită, ajutându-te să identifici cele mai bune soluții pentru mașina ta.

Contactează-ne astăzi pentru o experiență auto unică și de neuitat!

Galerie
Formular contact

    Locaţie